اخبار مهم
Home / آشپزی / دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه
84187_973.jpg

دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه

کلوچه سیب زمینی را می توان در کنار غذای دیگر در مهمانی ها سرو کرد، اغلب این غذا در مهمانی های تشریفاتی استفاده می شود. این کلوچه های خوشمزه معمولا مورد علاقه کودکان است و با توجه به مواد غذایی سالمی که در این غذا وجود دارد برای آنها مناسب است.

دستور پخت برای ۴ نفر در مدت زمان ۵۰ دقیقه می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه کلوچه سیب زمینی

 سیب زمینی  225 گرم
 روغن مایع  2 قاشق سوپ خوری
 پیاز خرد شده  2 عدد
 تخم گشنیز خرد شده  1 قاشق چای خوری
 پودر زیره  1 قاشق چای خوری
 گرام ماسالا (ادویه هندی)  1 قاشق چای خوری
 نخود سبز پخته  115 گرم
 نعنای خرد شده  1 قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر

 روغن زیتون  1 قاشق سوپ خوری
 تخم مرغ  1 عدد
 ماست  150 میلی لیتر (۱ سوم پیمانه)
 کره آب شده  8 قاشق سوپ خوری
 آرد  275 گرم
 بکینگ پودر  نصف قاشق چای خوری
 پاپریکا  2 قاشق چای خوری
 نمک  1 قاشق چای خوری

دستور پخت کلوچه سیب زمینی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شود، سپس پوست آنها را بکنید و به شکل مکعب های ۱ سانتی متری خرد کنید.
  2. روغن را روی تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس پیاز را در آن بریزید و تفت دهید تا نرم شود. سیب زمینی ها را در آن بریزید و سرخ کنید. حالا ادویه ها را در آن بریزید و چند ثانیه تفت دهید.
  3. تابه را از روی شعله بردارید و نخود، نعنا، نمک و فلفل را به آن بیفزایید و صبر کنید تا مخلوط به دست آمده خنک شود.
  4. حالا هر بار گلوله ای از خمیر بردارید و روی هر یک از آنها دو قاشق چایخوری از مواد میانی بگذارید. سپس خمیر را تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاید و دو لبه خمیر را خوب به هم بچسبانبد و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
  5. اکنون روی آنها تخم مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد، در حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود.
  6. حال کلوچه خوشمزه شما آماده سرو است.

نکات مورد توجه هنگام پختن کلوچه سیب زمینی

  • در مرحله پخت سیب زمینی مواظب باشید که سیب زمینی ها انقدر پخته نشود که حالت له شده داشته باشند.

عکس آموزش دستور پخت کلوچه سیب زمینی پر ادویه
  • برای سالم تر بودن غذا می توانید از روغن کنجد استفاده کنید.

  • اگر ادویه دیگری نیز مد نظرتان هست به مقدار کم به غذا اضافه کنید و اگر طعم آن مورد پسندتان شد برای دفعه های دیگر می توانید بیشتر استفاده کنید.

    گروه آشپزی infdqa

می فایل