اخبار مهم
Home / آشپزی / دستور پخت کاپ کیک اسفناج
12296_596.jpg

دستور پخت کاپ کیک اسفناج

مدت زمان تهیه کاپ کیک اسفناج Spinach Muffin حدود ۳۰ دقیقه می‌باشد و در صورتی که به همین میزان مواد اولیه را تهیه نمایید ۱۵ مافین متوسط خواهید داشت.

برای تهیه کاپ کیک اسفناج به پوره اسفناج احتیاج خواهید داشت. برای این منظور می‌بایست اسفناج را به همراه ۱/۲ پیمانه آب برای مدت چند دقیقه بخار پز کنید. سپس اسفناج بدون آب را درون غذاساز ریخته و به شکل پوره درآورید. در صورت تمایل می‌توانید پوره اسفناج را درون قالب‌های یخ ریخته و به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید و در زمان لازم از آن در تهیه کیک استفاده نمایید.

جهت آشنایی با طرز تهیه سس سیب به بخش مربا‌ها در آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.


مواد لازم جهت تهیه کاپ کیک اسفناج

پوره اسفناج

۳/۴ پیمانه

آرد

۲ پیمانه

سس سیب

۱/۲ پیمانه

شکر

۳/۴ پیمانه

تخم مرغ

۲ عدد

روغن

۱/۴ پیمانه

وانیل

۱/۸ قاشق چایخوری

بکینگ پودر

۲ قاشق چایخوری

جوش شیرین

۱/۲ قاشق چایخوری

نمک

۱/۲ قاشق چایخوری


دستور پخت کاپ کیک اسفناج

  1. درجه حرارت فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

خواص سبزیجات،مافین،،دستور پخت کاپ کیک اسفناج

  1. ابتدا کلیه مواد تر (پوره اسفناج، تخم مرغ، سس سیب، وانیل و روغن) را درون غذاساز ریخته و به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.

خواص سبزیجات،مافین،،دستور پخت کاپ کیک اسفناج

  1. آرد، شکر، بکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را در ظرف نسبتا گودی با یکدیگر مخلوط و از الک ریز رد کنید.

خواص سبزیجات،مافین،،دستور پخت کاپ کیک اسفناج

  1. در این مرحله مواد خشک و تر را با یکدیگر ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.

خواص سبزیجات،مافین،،دستور پخت کاپ کیک اسفناج

  1. در نهایت ۲/۳ کپسول‌های مخصوص کاپ کیک را از مایه کیک پر کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید.

خواص سبزیجات،مافین،،دستور پخت کاپ کیک اسفناج

برخی از خواص اسفناج به شرح زیر است:

  • فیبر زیادی دارد.
  • اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع از ابتلا به یبوست می‌شود و به هضم غذا کمک می‌کند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می‌تواند مانع از پرخوری شود.
  • با سرطان مبارزه می‌کند.
  • پژوهش‌ها نشان داده فلالوئیدموجود در اسفناج، تقسیم سلولی سلول‌های سرطانی در معده و پوست را کاهش داده و همچنین سبب کاهش چشم‌گیر خطر ابتلای افراد به سرطان پروستات می‌شود.
  • یک پیمانه اسفناج حاوی مقادیر فراوانی ویتامین A است که نه‌تنها برای برخی از بخش‌های بدن نظیر پوسته‌های مخاطی و دستگاه تنفسی و روده‌ای بسیار سودمند است، بلکه یکی از مواد ضروری برای گلبول‌های سفید خون برای مقابله با عفونت‌هاست.
  • حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است
  • ویتامین C، A، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتی‌اکسیدان‌های قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگ‌ها و فشار خون بالاست.
  • برای فشار خون مفید است
  • مطالعات دانشمندان نشان داده است پپتیدهای موجود در اسفناج با جلوگیری از فعالیت برخی آنزیم‌ها سبب کاهش چشمگیر فشار خون می‌شود.
  • دوست بینایی است
  • دو آنتی‌اکسیدان لوتئین و زآگزانتین به میزان زیاد در اسفناج موجود است که از چشم در برابر آب مرواریدو دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) که به دلیل افزایش سن در برخی سالمندان روی می‌دهد، محافظت می‌کند.
  • طراوت پوست را حفظ می‌کند
  • حجم زیاد ویتامین A موجود در اسفناج به سلامت پوست کمک کرده و رطوبت مورد نیاز آن را تأمین می‌کند. به این شکل، این ماده برای مقابله با پسوریازیس، آکنه و حتیچین و چروک پوستنیز سودمند خواهد بود.
  • ساز و کار کلسیم در بدن را تنظیم می‌کند
  • ویتامین K یکی از اجزای لازم برای شکل‌گیری فرآیندی است که از رسوب کلسیم در رگ‌ها و در نتیجه تصلب شرایین‌ها و نیز بیماری‌های قلبی و عروق جلوگیری می‌کند.
  • از سیستم عصبی بدن محافظت می‌کند
  • ویتامین K فراوان در اسفناج به ساخت پوشش اطراف عصب‌های موجود در بدن کمک می‌کند. این پوشش نقش مهمی در حفظ سیستم عصبی بدن انسان دارد.
  • سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است
  • این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامین‌های مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی و اسید‌های چرب امگا ۳ می‌باشد که باعث پایین آمدن سطح کلسترول خون می‌شود.
  • خواص مفید خود را برای طولانی مدت حفظ می‌کند
  • تحقیقات نشان داده حتی نورهای مصنوعی که در فروشگاه‌ها بر روی کیسه‌های پلاستیکی حاوی اسفناج‌ها می‌تابند در واقع به حفظ برگ‌های آن در برابر فاسد شدن کمک می‌کنند و این نشان می‌دهد اسفناج از لحاظ متابولیکی به مدت طولانی فعال و تازه است.


گروه آشپزی infdqa

می فایل