اخبار مهم
Home / آشپزی / دستور پخت خورشت بامیه + خواص و عوارض مصرف بامیه
12458_651.jpg

دستور پخت خورشت بامیه + خواص و عوارض مصرف بامیه

نکاتی برای بهتر جا افتادن و خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه:

  • برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد.
  • همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیه‌ها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت می‌شود.
  • بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده شود.
  • در بعضی موارد این خورشت را با لپه درست می‌کنند.


مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه

بامیه

۵۰۰ گرم

پیاز

۱ عدد

گوشت خورشتی

۲۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

آب‌لیمو

به میزان لامزم


دستور پخت خورشت بامیه

  1. ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.

خورشت جنوبی،دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

  1. زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.

دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

  1. در این فاصله بامیه‌ها را در تابه دیگری تفت دهید.

بامیه،دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

  1. در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجه‌فرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید.

دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

  1. در نهایت بامیه‌های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.

دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

  1. خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.

خواص بامیه،دستور پخت خورشت بامیه+ خواص آن

با خواص بامیه بیشتر آشنا شویم

  • طبعبامیهسرد و ‌تر است.
  • بامیه مدر است و برای کسانی که سوزاک هستند یا هنگام ادرار احساس درد می‌کنندبامیهرا آب پز نموده همراه با آب قبل از غذا میل کنند.
  • لعاببامیهبرای کسانی که زخم اثنیعشر یا ورم روده دارند بسیار مفید است.
  • خوردنبامیهخونریزی سینه را برطرف می‌کند.
  • جوشاندهبامیهسنگ مثانه را دفع می‌کند.
  • جوشانده گلبامیهضدسودا می‌باشد. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سیسی آب، سه بار در روز هربار یک استکان میل شود.
  • دمکرده تخمبامیهضدتشنج است. ۳۰ گرم در ۵۰۰ سیسی آب.
  • مصرفبامیهبه پوست لطافت می‌بخشد.
  • کسانی که دچار کمخونی هستند حتماًبامیهاستفاده کنند چونبامیهدارای لعاب غنی از مواد اصلی خون می‌باشد.
  • در برگ و ساقهبامیهمقدار زیادی ید وجود دارد در نتیجه برای بیماران گوا‌تر مفید است.
  • بامیهتقویت کننده بینایی می‌باشد.
  • بهخاطر وجود ویتامین B۱ دربامیهبرای نیرو بخشیدن به عضلات ضعیف و اعصاب قابل تحریک داروی خوبی به شمار می‌رود.
  • کسانی که دارای چربی خون می‌باشندبامیهرا در سبد غذایی خود بگنجانند.
  • بامیهفساد خون، بلغم، صفرا و سودا را رفع می‌کند.
  • بامیهبه علت داشتن ماده ضدعفونی کننده کرم معده و کرمک را از بین می‌برد.
  • برای درمان تبهای کهنه ساقه بوتهبامیهرا خیسانده و آب آن را چند روز متوالی بیاشامید.
  • بامیهبهخاطر وجود منگنز و کبالت تنظیم کننده ترشح غدد داخلی می‌باشد.

عوارض مصرف بامیه

  • بامیهممکن است سوءهاضمه ایجاد کند یا تهوع آورد.
  • بامیه تعریق بدن را تسریع می‌بخشد.


گروه آشپزی infdqa

می فایل