اخبار مهم
Home / آشپزی / بیسکوییت کره ای با تزیین رویال آیسینگ به شکل هندوانه یلدا
16514_131.jpg

بیسکوییت کره ای با تزیین رویال آیسینگ به شکل هندوانه یلدا

برای تزیین بیسکوییت کره‌ای به رویال آیسینگ نیاز خواهیم داشت. جهت آشنایی با روش تهیه آیسینگ به بخش شیرینی‌ها در آشپزی infdqa مراجعه فرمایید.

نکته‌ای در ارتباط با شیرینی‌ها و کوکی‌هایی که به کمک کره تهیه می‌شوند باید بدانید این است که، خمیر این شیرینی‌ها نباید زیاد ورز داده شوند چرا که باعث به روغن افتادن شیرینی خواهد شد.


مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت کره ای با تزیین رویال آیسینگ به شکل هندوانه یلدا

آرد

۱۵۰ گرم

نشاسته ذرت

۳ قاشق غذاخوری

پودر قند

۵۰ گرم

کره

۱۱۵ گرم


طرز تهیه بیسکوییت کره ای با تزیین رویال آیسینگ به شکل هندوانه یلدا

  1. فر را روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. آرد، نشاسته ذرت و پودر قند را در ظرف نسبتا گودی الک کنید.
  3. سپس کره را خرد کرده و به آرد اضافه کنید و به کمک نوک انگشتان خمیر را جمع کنید.
  4. خمیر را درون کیسه فریزری قرار دهید و هوا گیری کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. در این مرحله سطح کار را آرد پاشی کنید و میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه باز کنید.
  6. به کمک کاتر مخصوص نیم دایره خمیر را برش دهید. در صورتی که کاتر وردنه در دسترس نبود از کاتر دایره استفاده نمایید و نهایتا به کمک چاقو از وسط خمیر را به دو نیم تقسیم نمایید.
  7. بیسکوییت‌های قالب زده را درون سینی فر بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید.
  8. پس از پخت کامل بیسکوییت کره‌ای، اجازه دهید بیسکوییت‌ها درون سینی خنک شوند.
  9. در این مرحله به کمک رویال آیسینگ روی بیسکوییت‌ها را رنگ‌آمیزی کنید.

گروه آشپزی infdqa

می فایل