اخبار مهم
Home / آشپزی / آموزش تصویری تزیین کالباس و ژامبون
12682_746.jpg

آموزش تصویری تزیین کالباس و ژامبون


نمونه‌ای از تزیین ژامبون به شکل گل

برای تزیین ژامبون به شکل گل مطابق تصویر، ژامبون‌ها را به الگویی منظم در یک ردیف قرار دهید. سپس ژامبون‌ها را رول نموده و با استفاده از ریسمان یا ساقه سبزیجات انتهای رول ژامبون را محکم کنید و به وسیله چاقوی اره‌ای اضافات آن را جدا کنید. در نهایت گلبرگ‌ها را به سمت بیرون متمایل کنید و ب سبزیجات دیگر بیارایید.
نمونه هایی از تزیین کالباس و ژامبون

نمونه هایی از تزیین کالباس و ژامبون


نمونه‌ای از تزیین ژامبون به شکل پروانه

با استفاده از برش‌های ژامبون، آلبالو یا گوجه گیلاسی و برگ‌های سبزیجات و استفاده از خلال دندان برای متصل نمودن قسمت‌های مختلف به راحتی می‌توانید ژامبون را به شکل پروانه تزیین نمایید.
نمونه هایی از تزیین کالباس و ژامبون

نمونه هایی از تزیین کالباس و ژامبون


نمونه‌ای از تزیین ژامبون به شکل گل

برای تزیین ژامبون به شکل گل می‌بایست نوار‌هایی از ژامبون را در نظر بگیرید و به شکل گل بپیچید و در نهایت با برگ‌های گشنیز و یا جعفری تزیین نمایید.
گروه آشپزی infdqa

می فایل